Tuesday 17 June 2008

DEMANT + S.P.K. [1998] split tape (cass)

Demant were a band from town of Križevci and they play fast angry songs in punk/grind/crust/hc style. S.P.K. were from the town of Split, they play similar to Demant but more punk sounding music, really energetic and in your face songs (my favourites are “Anti-Cop” and “Probudi se”). This split tape was released by Marko S. from In Medias Res fanzine.
Re-uploaded on 2012-12-14.


DEMANT + S.P.K. [1998] split tape (cass)

Year: 1998
Label: In Medias Res
Size: 109 MB / 320 kbps / 7z / DL

01. Demant - Intro - Pjesma ratnom profiteru
02. Demant - Uzbuna
03. Demant - Junak kamenog srca
04. Demant - Propaganda države
05. Demant - Životna shema
06. Demant - Religija
07. Demant - Život
08. Demant - Tko je za to kriv?
09. Demant - Pustinja
10. Demant - Litra vina, gajba piva
11. Demant - Way Of Doom (Hiatus cover)
12. Demant - Police Mix (Paraf + Doom)
13. Demant - Noćne more
14. Demant - Sileđije
15. S.P.K. - Uvod
16. S.P.K. - Anti-Cop
17. S.P.K. - No Progress
18. S.P.K. - Kreni u napad
19. S.P.K. - Istina o tebi
20. S.P.K. - Probudi se
21. S.P.K. - Fuck White Power
22. S.P.K. - Krinka smeća
23. S.P.K. - Sloboda
24. S.P.K. - Fight For Your Leader

16 comments:

Malisha Old 666 said...

To čiča!!!
Litra vina - gajba piva. Legendarno! Ah d memoriz. A Čopa sam zajebaval zbog "Probudi se" da je melodična pičkica. Ha-ha.

Unknown said...

hello guy!My name is Alex,I the editor of a site www.punxunite.ru am a portal the punk-music. I have very much interested yours blog, I see you know about the punk-music of the country much. If you have desire and time - that you for my site could write, small history about the punk-fate in your country? I hope to receive the answer write on e-mail punkhc56@yahoo.com
punkhc56@gmail.con
cheers!

Anonymous said...

pozdrav sa Novog Beograda!:) mnogo dobre stvari si izbacio cho'ek!!! puno hvala za Verbalni Konflikt i Radikalnu Promijenu, predobri bendovi:))) nego htedoh te zamolit.. jel imash ishto od Krvavog Mandata, imao sam dva njihova demo snimka na kazeti al pitanje je gde je to sada..

Nečista Savjest said...

for malisha old66:
Hehe, pa da, bit će da sam postao pičkica pod stare dane :)

Nečista Savjest said...

for 56punk:
Hi Alex, sorry i haven't answered earlier, i can try to write something for your site, but i cant't promise it will be very soon, if you are interested in punk history of ex yugoslavia you should check out Kukatz's blog at http://corpusdelicti-kktz.blogspot.com/
He knows everything about punk in my country and he is a great guy. I hope i helped you, keep up the good work!

Nečista Savjest said...

for vrugitz:
Hvala na pohvalama! Pozdrav tebi iz Zagreba! Bit će Krvavi Mandat, ali ne još, imam još jednu seriju kazeta za uploadat u planu, pa su Krvavi na redu.

Anonymous said...

Kruno je odvartna svinja koja si je našla neku baku od 38 godina sa umjetnim sisama na internetu...i oženio se s njom u virtualnom svijetu...u stavrnom je malo bed jer ima 4 djece, a znamo da on djecu ne voli :)

Unknown said...

ajd stavi ak imaš BAD JUSTICe - snaga ideje je naše jedino oružje. imam tejpu al htel bi u mp3 formatu. thaks!
btw. odličan blog sa starim stvarčicama koje valjda postoje samo još na kazetama..hehe

Anonymous said...

Verbalni Konflikt,:))))

Anonymous said...

vidim da si stavio demant, evo tu je linka za jos jedan nas krizevacki bend Raport. U KŽ su tada postojala 3 benda Demant, Raport i Ramones Tribute band i raspali su se zbog odlaska 3 covjeka ( neznam tocno jer jesu troje) u krišnu te su se zbog toga raspala sva tri benda posto su neki od njih svirali u sva tri benda, demant ne svira vise jer nemogu nac bubnjara koji bi njihove stvari odsviro, raport je odustao , a ramonesi danas jos sviraju nasli su zamjene...

http://rapidshare.com/files/133589685/RAPORT.rar.html

Anonymous said...

hvala puno unapred za Krvavi:))) samo nastavi tak:)

Anonymous said...

pozdrav kruni i vedranu :)
hahahahahha pa gde ste?
evo danas mi alen rekao za vasha dva bloga... a kaai drugo rech nek svaka vam dala :P
im ja skidat muziku i vratit se u stara dobra vremena ;)

Anonymous said...

a vidi stare ekipe!!!
Jao čiča!!!daa memoriz.
ej malisha old 666!!!ma nije Čop nikad bio melodičar..još se dan danas sečam njegovog i vrxovog brutalnog vokala kad smo svirali na m.paradisu:)

MichoTheMrcina:)

Nečista Savjest said...

heya mićo... hehehe svi smo mi emo i melodičari na kraju i guess... iako ja sada samo hawkwind slušam :) to ti je ta muzika koja se završava u našoj muzici... wtf??? ....janša, ajde prestani pušit i pit toliko.... hehe... ali fakat hvala, pozdrav od mene!!!!!

Malisha Old 666 said...

Di si Mićo legendo!!!
Znam da nije bio melodičar, ali ga je bilo gušt zajebavat jer ga je to jako smetalo. Jednom smo stopali negdje oko Čakovca i samo smo si pjevušili uvod od Domestic Prison od Disrupta kad ne bi pričali.

Unknown said...

o koja ekipa ccc, men od križevaca najbolji bio onaj outro na raport tapeu, et i sad me jeza fata kad se sjetim...upoznao sam đoleta, prvog demant pjevača još prije demanta, a i svirali smo s demantom jednom dok je bio dual crust war na vokalima...
sad melodičar, dobro je dok slušaš hawkind a ne tragedy buhahaha. i ja se nadrogiram spid metalom, svej to hardekor baja, ajd živli, axegrinder požega:).